Wednesday, April 29, 2009

Red Alert!!!!

The Devils are coming!

Yeessssss, they're coming. for real! No tipu-tipu. The press conference was held yesterday and to all die-hard fans out there, mark your calendar as it was confirmed that the Reds will play against Malaysian selection at the National Stadium, Bukit Jalil on July, 18. The organizer is yet to confirm the ticket prices, and from what I've read, the tickets will be affordable to all, hummmm we'll see.. The best part is MU would parade their first team against the Malaysian Selection yehaaaaa

Hemmm, I'm going to participate to all promotional activities (rancangan awal jer) and manalah tahu dengan usaha gigih, I could win myself backstage/VIP passes or dinner dengan mereka ke kan, bolehlah beronggeng-ronggeng ngan jejaka-jejaka pujaan hatiku yang begitu hebat tu wakakaka...

Sudah tidak keruan mahu ketemu sama Ronaldo, Park, Giggs, Berbatov, and Fergie hehehe :)

Glory, Glory Man United!!

p/s: Eqeen, we're going!!!

Tuesday, April 28, 2009

I Can Wait Forever - LaMB OST

Love it. Love it. Love it. Alahai, sweeeeet tol lagu ni, ahaks ;)


video
(video courtesy of youtube)



Yah-bed-a-bed--u

Yehaaa, my home internet connection sudah ok sikit-sikit.. Modem has been replaced, now all I need is to get a new router... So it's gonna take a while for the whole system to be fully functional.. Sabar yer :)

Monday, April 27, 2009

The story goes....

p/s: Buat masa ni, tataplah apa2 yang ada ni dulu yer wakakaka :)

xoxo,

luvly me

Sunday, April 5, 2009

Potluck pics as promised

Millions thanks to Turs for hosting such a wonderful potluck-ing. Kejadian makan-makan & cerita-ceriti yang sukses, baru tahu rupa-rupanya Sarah tak berapa ingat kejadian masa kat sekolah, aikssss yang ko cerita banyak-banyak kat kami tu apa plak Sarah oiii hahahaha Selebihnya saya sarankan anda membaca entry yang telah ditulis oleh Hawa & Tursina (hehee kes terlalu rajin nak update blog) As promised, these are the beautiful pics captured by yours truly, Aini Kasim yang cantik Njoy :)


Happy Happy :)


See top-right, kejadian selepas Sa'eed tak berjaya pujuk Hannah supaya jangan bersedih


Gambar lagi...


Foods galore, aiseh xde pics brownies, cupcakes, ice cream, chicken & pizza. Tapi mmg sedap :)


Bottom-left, ayah n anak, hurmm tgk saiznya :)


Sophie: 'Ayah, tolong jgn nak wat aksi pelik-pelik yer' :)


p/s: Next, Barbeque.. Hawa pls take note that you're officially the barbeque event coordinator. So fikirkanlah apa-apa yang patut yer ;)

 
design by suckmylolly.com