Sunday, January 31, 2010

I am addicted to GLEE!!!

Best bangat =)


video

Friday, January 22, 2010

You go boy!!!

Mula-mula tengok yang ini...

video


Ok, now tengok yang ini pula.....


video


Ya ampun, ternganga & gelak sampai tegang perut wa tengok budak ni menari. Dahlah hebat, siap dengan attitude tak tahan. Satu malam wa tak tido kunun nak menari macam budak ni buat, hurm tak berjaya langsung... memang gempak gils, You go boy!!!

Thursday, January 21, 2010

Wat d'ya think

Based on a true story. The story goes....

Friend: Aini, u takkan percaya?

Me: Apakah?

Friend: About my ex? Ni i tau dari Zizan

Me: Oh yer, apakah ceritanya?

Friend: Dia dah bertunang!!!

Me:What???? Biar benar?

Friend: Ya ampun, betol.

Me: Oits, bukan ke you baru break-up dengan dia last November?

Friend: Exactly, so soon kan? I tanya Zizan, dah lama ke dia bertunang dengan budak tu?

Me: Zizan kata apa?

Friend: Dalam bulan lepas kuts.

Me: last month? Aiks, itu kira2 mcm baru lepas u declare off ngan dia kan? Jap jap, kalau dia bertunang last month, bilakala dia serious ngan perempuan tu?

Friend: Ntahlah, i rasa mestilah masa 'fasa sejuk' tu?

Me: Ohhh, tu zaman yang satu sms pun xde, calling2 apatah lagi kan, tak keluar langsung dengan alasan sangat sibuk even on Saturday and Sunday, kan?

Friend: Yessssssss!!!!

Me: OMG. I tak tahulah apa u nak kata, tapi i rasa masa fasa tu dia sebenarnya mmg tgh bermadu kasih dengan 'tunang' dia kut?

Friend: Ohhhh sememangnya itu yang berlaku. Bodoh punya orang.. Dahlah dia langsung takde cakap apa2, Dahlah takde keberanian nak cakap sendiri, i yang cari dia untuk break pasal nampak mcm tak kemana pun relationship ni, masa tu aku mcm digantung tak bertali, rupa-rupanya tgh dok bercanda ngan org lain. eee marah btollah. kalau kata i tak minta break, mesti sampai sekarang aku jadi perempuan bodoh tunggu dia jer. Eeee, apsallah laki ni cacat nak mampus... Bla, bla, bla...........

Sesi ini berlarutan sangat lama... Wat d'ya think?

My say: Mr B is bloody a**h***.


Saturday, January 16, 2010

Beginners Running Program

I heart running.... in fact I've been running for hurmm 15 yrs (if 100m during highschool dikiralah). Lama kan? Tapi after highschool sangat tak konsisten sehinggakan badan berubah secara dramatik (Giler horror sehingga tak sanggup nak bayangkan). Well I've recently gotten a lot more serious in running than before. Starting off with Malakoffrun (Dec 09) and next will be the Putrajaya Night Marathon on February. Dek kerana keseriusan, hatta pagi ini I attended Wan's Beginners Running Program @ Lake Garden KL. ohhhh boy, I loves it. For those out there who are interested, come and join us. It's free, yes absolutely FREE (the best part, calorie terbakar yezza) Read more about the program here. I am all set for next Saturday training and hopefully masa Putrajaya Night Marathon, aku bisa dapat medal.Amin.


On a different note, I've lost 2 inches off my waist, yayyyy!!! Hatiku sangat gumbira =)


Monday, January 4, 2010

My Best Friend's Wedding

Our beloved girlfriend is officially Shahirul's wife. How time flies kan? Rasa-rasa macam baru jer graduated from high school tau tau udah bertitle Puan sekarang kui kui kui (sure kena luku lepas ni). It was such a wonderful ceremony and Nanie, you looks stunningly beautiful dear.


To Nanie and Shahirul, congratulations and all the best for a long happy life together!


Nikah Eve


The Bride


Nikah Ceremony


The Groom


Smile for the camera =)


Posing After Nikah Ceremony


Us: cop where's Arina?


Ohh disini Arina.. eh Arina sama tinggi Nanie??? tak mungkin hahahaha


Luvly Us


Bersanding


Us with Eliza's son


Classic..


Friends

p/s: Ladies, 1 down, 4 to go (ye kuts) Jeng jeng jeng, who's next? =)

Friday, January 1, 2010

Happy 2010!!!

Dear All,


http://www.blogcatalog.com


Happy New Year and Wishing for a great 2010 :)



 
design by suckmylolly.com