Thursday, May 28, 2009

Manchester United - Always The Best!!!


Mengapa saya berkata begitu?

Walaupun tewas 0-2 ke atas Barcelona awal pagi ini,pleaseeeeee bear in mind that the Reds have won four trophies this season - Barclays Premier League, Club World Cup, Carling Cup & Community Shield. Gempak kan? I know, atas sebab itulah Manchester United kekal pasukan terunggul musim ini dan musim-musim akan datang... Glory glory Man United

p/s: Sudah tidak sabar-sabar untuk menyaksikan aksi MU di Malaysia 18 Julai 2009 di Bukit Jalil. Agaks skema pengolahan ayatku pada hari ini. Akibat tak cukup tidur mungkin :)

Tuesday, May 19, 2009

Adam or Kris?


The heat is on. Who will be crowned as the next American Idol? Is it Kris or Adam??? Cuba dengar-dengar ni...



video
KRIS performing Falling Slowly
video ripped from youtube


video
ADAM singing Crying
video ripped from youtube

Sooo, who do you think deserves the title? Aiyooo, both of them is very-very talented and has their own persona cewahhhh. But judging from their weekly performance, my vote goes to.....

Adam Lambert!!! Mmg gempak abis, vocal mantap, rupa menawan, badan macho sikit tembam tapi suka buat aksi ala-ala cute, menggoda and geds hahahaha (at least Adam single lagi weh, walaupun lom dipastikan dia straight ke tak) :)

Idol Update (21 May 09): Aisehhhh, Adam tak menang... but no worries, dia pasti akan sukses dalam industri ini dengan jayanya coz Adam, you're one of the more talented contestants the show has ever had... Love you Adam mmuahhhhhhhhhhhh

Monday, May 18, 2009

Workout Time!!!

I'm gonna start my workout session today. Very-very excited but at the same time I'm feeling kinda nervous as my legs and badan is still sakit-sakit dari kejadian futsal 2 days ago... Hopefully akan berjaya menghabiskan session dengan jayanya dan tiada perkara yang tidak diingini/memalukan akan berlaku. Amin.

p/s: Eqeen, nervous giler tak tahan :p

Update (19 Mei 2009) : Sesi yang sangat menarik dan dilakukan dengan penuh keterujaan tahap maksima ngeh ngeh ngeh.

Sunday, May 17, 2009

Glory Glory Man United!!!

Yehaaaaa, kita telah buktikan untuk kesekian kalinya... Kita adalah JUARA!!!


Pics ripped from uk.eurosport.yahoo.com


Pics ripped from uk.eurosport.yahoo.com

Fuyoooooo, 3rd successive Premier League title, memang Terhebat, Terbaik dan Terunggul!!! Love you Man Utd mmmuahhhhhhh Glory Glory Man United :)

Monday, May 11, 2009

You're soooo sweet, I Loike!!!

I couldn't believe my eyes... Seriously I couldn't believe it...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Cantiknya!!! I love everything about this bag, the size, the design, the color, everything yaw Well, it's not just about the bag. It's the sender's act of sweetness that really gets me... sangat sweet ok, tak boleh tahan...

To my charming friend, THANK YOU very much for such a lovely gift & you really make my day mmmuuaahhhhh :)

p/s: Hawa n Eqeen, call me geds wat-so-eva, I just tak leh tahan, should read the msg then u will understand why I'm acting kinda geds muahaahaaha

Sunday, May 10, 2009

Fakhrul aka Aru's Wedding

Hurmmm, as for me and Hawa, the excitement has long begun, bukan alang-alang punya keterujaan... very-veryyyyyyyyyyyyy extra-excited I tell u. It was because, not only we have been friends for 13yrs (since 96), but there's a lot of more stories that i'm-sure-u-never-gonna-believe-it, yang everytime diceritakan dan dilakonkan semula, we will definitely laughed our hearts out sampai tegang-tegang perut (tapi tak sure lah hawa gelak ke nangis) sambil menepuk dahi mengingatkan perkara-perkara yang memang mengong tahap gaban tak tahan muahahaaaaa :)

To Aru n wife, congratulations dude...


Ni gambar-gambar yang menariks... njoy :)


Hannah n Sophie yang comel, plus Kols kalau tak kenal, dialah Hero


Our friends


Kawan lagi...


Rakan-rakan lagi


Gorgeous Us

Tapi ni gambar paling menariks...

wassup Hannah???


Pssttt pssssttt: I do look gorgeous and slim kan? I tahu... :)

We Love U Mom!!!

Dear Mom,

Myspace Graphics
Mother's Day Graphics at WishAFriend.com


Happy Mother's Day... U know we love U

xoxo,

Luvly Us


Wednesday, May 6, 2009

Gunning For Glory

Picture: Courtesy of www.manutd.com

Yeayyyy, MU is set to Champions League final... The game against Arsenal this morning was extremely fantastic and OMG, the third goal was brilliant. Total credit to the lads and we all know you deserves it. Keep up the good work.

p/s: The Devils will play in the May 27 final at Rome against The Blues or Barca. Hurmm, nampak gaya macam boleh mengekalkan kejuaraan ni. Cayalah Man U, Glory Glory Man United :)

Monday, May 4, 2009

Nanie's Engagement

Macam tak percaya, Nanie's officially someone's fiancée. We were there to celebrate the big day with her, sama-sama excited tgk Nanie bersiap-siap tapi lebihnya macam tukang kecoh hehehehe Nanie, CONGRATULATIONS!!! I'm so happy for you dear mmuahhhh

Nanie, she looks pretty as always

Nanie n family

'We'... looking extremely gorgeous as always ahaks :)


pssstt psstttt Arina, u bila lagi? wakakakaka (memang nak kena sepuk aku lepas ni heh)

Update

The wireless - still not working

But I'm trying my very best to update this luvly blog sikit-sikit yer....

xoxo
luvly me

 
design by suckmylolly.com