Wednesday, December 30, 2009

Nanie's Hens Night Out

In two days time, our very best friend will be someone else's wife... Nanie, it's the least that we can do for you darling and we really hope that you had a great time coz we had so much fun as well, kan tinana? Serabut satu hari sbb the first spa ditch us at the very last minute,memang takkan sekali-kali mencadangkan spa bengong tu untuk apa2 event!!! Now, lets the pictures tells the story...



The Bride-To-Be


The Planner


The Pemeriah No1


The Pemeriah No2


At Bangsar South


Happy Mode


At Khareyana's (Tu gmbr Tinana syioks sendiri)


Checking out the menu


At OldTown Bangsar South



Luvly Us


The End

Malakoff Run 2009

Nervous bangat sebab,

1. Tak cukup rehat (Nanie's Day Out, Sue's Wedding etc)
2. No training at all
3. 6km became 7km (aduhaiiii)
4. Route: Berbukit bukau segala bagai

Hip Hip Horray!!! We finished the race in 35mins (not bad lah kan? Hebat jugak sebenarnya hehe) Tapi tak tahan tengok the 12km runners sampai sama je with the 7km runners. Akan berusaha lebih jitu lepas ni. Looking forward untuk race seterusnya yehaaa :)






Time to catch out our breath


On the way back to the carpark


p/s: Bila nak start training ni Miss E?

December Weddings

To all the newlyweds,

Congratulations!!!



Jibam and Aiza


Shahril


Suhaney


Am & Azraf


Atin


Bajang





p/s: Minta maaf banyak2 kepada sesiapa yang telah menjemput tetapi akibat kekangan masa tidak dapat memenuhi kesemua undangan tersebut. Apa2 pun, Congratulations to you too :)

Monday, December 14, 2009

Cameron-ing Again!!!

On the way back from Sg Petani last Friday, my sister were saying that it would be nice if we could stop by somewhere and spend couple of hours just to relax. Long story short, the idea to Cameron came from Miss E and yeahhh, I agreed straight away (jalan-jalan sapa nak tolak kan?) as the past few weeks has been tough for me plus she's the one driving anyway 'wink'

3 perkara wajib kami buat/dapat tatkala berada di Cameron;

1. Tea and scones at BOH Tea Center, Sungei Palas. Simply beautiful place to chill out!!!


2. Strawberry Juice from Gerai Zasiah. Sangat sedap at reasonable price of RM3 (siap tapau 2 lagi)


3. Last but not least, Delicious Strawberry Strudels from Strawberry Moments. I had two of these as well :)




Yikes, I am 3-kilos heavier at the end of the day but tak kisahlah, we really-really had a great time together. Kan Qeen?

Thursday, December 10, 2009

My Luvly Friends




Came across these photos while browsing my picture's folder

sighhhhh, i'm missing you girls so muchhhhhh

hugs hugs kiss kiss


Monday, November 30, 2009

Breakdown

Hey you,

If you think that what you have just did today can make you happy for all of your life then i'll let you be. Basically, you have no idea on what you have said about me, spreading the false news and embarrassing me in front of others. Yes, congratulations to you for making me completely miserable and down but it's OK, cause in time you will find that what comes around goes around. Enuff said!

Sunday, November 22, 2009

Walk for World Pink

The event was held on 3rd October 2009, yeap October peeps but now only yours truly have the time to blog about it haha Basically The Walk for World Pink is a charity walk, awareness of breast cancer, organized by Estee Lauder company, and for the first time ever the event was held here in KL...

The walk started off at 6.30pm and we arrived as early as 4.30pm (sbb nak parking best je). Oh lupa plak, I'm not alone here, I was accompanied by Eqeen and Zaila. Running (cannot tahan walking maa, lambat sampai) with my camera along was quite a challenge (yang budak 2 org ni asyik nak pose memanjang, leher aku nak cramp tak ingat huh)... Overall, we absolutely enjoyed the walk, kan ladies? =)








Ohh gelak-gelak while you can (lepas ni ada muka org tu turned blue ahaks)






While waiting for the girls...




Wednesday, November 4, 2009

Cheer Up!!!!

To my dearest miss-you-know-who-you-are,

I didn't know much about how sad or psychoooo could you be upon breaking up but all i ever wanted is for you to move on and i believe that things happened for a reason. So cheer up and let's have lots of fun together ya. This song is dedicated specially for you, ohhh ohh ohhhh......

Luv you always and forever :)


video

H.A.P.P.Y

Currently I'm listening to -> HAPPY by Leona Lewis


video


Friday, October 30, 2009

Biar Benar?

Hang out time with Eqeen, Tinana and Mummy P. Since semua pun mcm dah lama gils tak bersuka-suki so we've decided to spend the nite at RedBox hurmm apa lagi nyanyi sakanlah kan.. Antara lagu yang didendangkan;

1. Boom Boom Pow
2. Ego
3. Fly Me To The Moon
4. Top of The World
5. Pokerface
6. Single Ladies
7. Listen
8. It's My Life
9. You Belong With Me
10. Karma

and many more.... Tapi ini paling tak boleh tahan

11. TIADA LAGI - AMY SEARCH by MUMMY P...

Biar benar?? Semua org mcm hairan pasal ya ampun there's no where on earth si P boleh tahu lagu ni... Bila dia start menyanyi jer, abis terkejut ternganga semua, memang btol2 dia tahu nyanyi sampai abis plak tu... woot woot cayalah P, nanti kita nyanyi lagi ye :D


Tuesday, October 20, 2009

Hatiku Gumbira

Setelah sekian lama, kejadian hidung berdarah terjadi lagi... Siapakah????

ANDY-ESTRANGED

Memang tak boleh percaya, I boleh berselisih dengan pria ganteng ni while on my way back to the carpark. Ya ampun, memang tagap dan handsome ye, giler tak boleh tahan melihatnya. Terus call si Eqeen menyampaikan cerita kejadian gembira. Seriously, I haven't been sooo gediks for such a long time, siap boleh rasa berdebar-debar lagi sampai sekarang ni muahaahaa

So ladies, u girls memang akan mendengar cerita ni untuk jangkamasa yang lama yer. So sedialah apa-apa yang patut k. Oklah, I nak berehat sambil mengenang detik-detik pertemuan yang indah hehehe Good Nite :)



p/s: Memang ganteng tak boleh tahan. Setuju??? I sangat sukeeeeeeeeeeeeeeeee ahaks ;)

Thursday, October 8, 2009

Hello October

Hi all, I know it's been a while since my last update isn't it? I am super-duper busy, yeap lame excuse but it's true yaw... Ada banyak gils pics and stories untuk disharekan tapi menunggu tika dan saat yang senang lenang untuk diupload. Tunggu yer

So it's October. A month full of workshops and seminars. Ya ampun, so whenlah I'm going to get all my work done? Boleh mengalami kekusutan fikiran ni hehe Oklah, tomorrow I'm off to an island in Terengganu for my first course of the month. Heaven bangat, hopefully all goes well and I'm gonna make sure I have all the fun in the world. Until I do, adios-amigos =)

psst psssst: Saya rasa saya makin cantik dan semakin 'slim' yehaaaaa... lalalala nyanyi dengan hati gumbira, I know ya want me, ya know I want ya...

Wednesday, September 16, 2009

yezzaaaaa

Mr Jimmy 'Yezza' Shanley came to my office just now... Cute bangat sehingga menyebabkan saya mengalami sindrom terawangan dan tersenyum sweet sepanjang hari. Ladies, you girls definitely boleh bayangkan macam mana rupa saya dalam keterujaan ni kan? Sangat gorgeous, I know :p

p/s: Tapi Jimmy memang sangat CUTE

Wednesday, September 9, 2009

090909

I am Gorgeous, I know ahaks :D

Friday, September 4, 2009

Annyeonghi Gaseyo

Wow, my three weeks training has come to an end. Esok at this hour, I akan berada di rumah, yippie. So just you know, I had a veryyyyyyyyyy wonderful time here in Seoul and will definitely come back, InsyaAllah. To all my fellow Korean chingu, Komapsumnida for everything (baik bangat and I will write more on this later). Ok nak start packing, nanti ada plak drama tertinggal flight nanti, uishh ngeri :)

Until I do, Annyeonghi Gaseyo Seoul, Annyeong Haseyo Kuala Lumpur =)


p.s: I am officially BROKE ;(

Wednesday, September 2, 2009

2NE1 - I Don't Care

Ya ampun, sejak ketibaan di Seoul, I've been listening to this song EVERYDAY and EVERYWHERE. Catchy music and I love it. So ppl, Enjoy =)


video
Videos: ripped from marienor at youtube.com

[CL]

Hey playboy
It's about time
And your time's up
I had to do this one for my girls you know
Sometimes you gotta act like you don't care
That's the only way you boys learn

Oh oh, 2NE1
Oh oh, 2NE1

[Minji]

Ni otgise mudeun ripseutigeun naneun jeoldaero yongseomotae
Maeil harue sushipbeon kkeojyeoinneun haendeupon
Byeonhaji anheulgeotman gata oh oh

[Sandara]

Geujeo chinguraneun sumanheun yeojachingu
Nal ttokgachi saenggakhajima I won't let it fly
Ije nimamdaerohae nan miryeoneul beorillae
Hanttae jeongmal saranghaenneunde oh

[CL]

Gakkeumsshik sure chwihae jeonhwalgeoreo jigeumeun saebyeok daseosshiban
Neon tto dareun yeojaui ireumeul bulleo no

[Bom]

I don't care geumanhallae niga eodieseo mwol hadeon
Ije jeongmal sanggwan anhalge bikyeojulla
Ijewa ulgobulgo maedallijima
Cause I don't care e-e-e-e-e
I don't care e-e-e-e-e

[Minji]

Cause I don't care e-e-e-e-e
I don't care e-e-e-e-e
Boy I don't care

[Minji]

Dareun yeojadeurui darireul humchyeoboneun
Niga neomuneomu hanshimhae
Maeil ppaenonneun keopeulling na mollae han sogaeting
Deoisang motchameulgeotgata oh oh oh

[Dara]

Neon jeoldae aniraneun sumanheun nauichingu
Neon neukdaeran chingudeulkkaji tailleotjiman
Charari holgabunhae neoege nan gwabunhae
Nae sarangira mideonneunde oh oh

[CL]

Oneuldo bappeudago malhaneun neo hoksina jeonhwahaebwatjiman
Yeoksi dwieseon yeoja useumsoriga deullyeo oh no

[Bom]

I don't care geumanhallae niga eodieseo mwol hadeon
Ije jeongmal sanggwan anhalge bikyeojullae
Ijewa ulgobulgo maedallijima
Cause I don't care e-e-e-e-e
I don't care e-e-e-e-e

[Dara]
Cause I don't care e-e-e-e-e
I don't care e-e-e-e-e
Boy I don't care

[Minji]

Nan neottaeme ulmyeo jisaedeon bameul gieokhae boy
Deo huhoehal neol saenggakhani mami swiwonne boy
Nal nochigin akkapgo gatgien shishihajannni
Isseulttae jalhaji neo wae ijewa maedallini

[CL]

Sogajun geojitmalmanhaedo subaekbeon
Oneul ihuro nan namja ullineun bad girl
Ijen nunmul hanbangul eobsi neol biuseo
Sarangiran geim sok loser
Mureupkkurko jabeul su inni
Anim nun apeseo dangjang kkeojyeo

[Bom]

I don't care geumanhallae niga eodieseo mwol hadeon
Ije jeongmal sanggwan anhalge bikyeojullae
Ijewa ulgobulgo maedallijima
You know I don't care e-e-e-e-e
I don't care e-e-e-e-e
Cause I don't care e-e-e-e-e
I don't care e-e-e-e-e
Boy I don't care

Saturday, August 29, 2009

Panmunjeom

Beria-ia planning nak melawat Panmunjeom, suddenly masa googling package paling murs that I can grab....

Click here to view a list of countries that are not permitted to visit Panmunjeom or that require an application of two-months or earlier. Please keep in mind that not all of those that apply will be given permission to tour the Panmunjeom area, however other tours of the DMZ area can be arranged.


Alahaiiiiii, kalau dah macam ni baiklah jangan pergi. Cari pasal je namanya, nanti langsung tak dapat pulang ke tanah air tercinta.

Thursday, August 27, 2009

While we were walking...

Chingu: Aini, do you like Korean drama?
Me: Yes, I do.
Chingu: What Korean drama have you watched?
Me: Hurm, Winter Sonata, Which Star Are You From, Full House, Stairway to Heaven, Autumn in My Heart...etc
Chingu: Wow. Korean drama must be very popular in your country. So which actor do you like the most?
Me: Kim Rae Won.
Chingu: I see. He's doing military service right now for 2 years until 2011. So we will not be able to see him for such a long time.
Me: Hah??? Prang,ketung, bang, buk, gedebushhh (That is exactly what my heart sounds like, mcm kena sembur with nitrogen gas, then crushed into a zillion pieces)

There goes my dream to bump into him here in Seoul, sighhhhhhhhh :(


Pic ripped from http://www.dramabeans.com

Tuesday, August 25, 2009

5 - 0

Well, what more can I say, Manchester United are just GREAT =)


video
courtesy of futboltube1@youtube.com

Saturday, August 22, 2009

Alkisah...

Rancangan asal ialah untuk ke Nami Island guna direct bus dari Insadong tapi sebab basnya cuma kul 9.30am sahaja, I know exactly memang tak sempat nak kejar sebab dah terbangun lambat. Jadi terpaksalah naik bas lompat2 dari East Seoul Station. Berbekal tahap keyakinan diri yang amat tinggi terus menuju ke subway station tanpa bertanya2. Bila dalam train baru sedar takde sebutir perkataan East Seoul Station pun dalam subway map tu. Aisehhh, long story short, berjaya jugak sampai ke station bas yang betul (Dongseoul rupanya, weng btol).

So lepas beli tiket bas untuk ke Gapyeong, I pun berdoa no more drama of the day (part mencari stesen bas dah cukup thrill ok), rupanya drama tak abis lagi. Ya ampun puas menunggu kat gate 36 tu, tak jugak dapat2 naik bas, puas dah menunggu ni almost 1 hr lah jugak, tapi bas yang sama dah 3 kali jalan. Pelik giler apsal si penjaga gate ni tak bagi kami yang tgh beratur ni naik, padahal org yg que tempat lain n lambat dr kami dah naik dulu. Takpe sabar lagi. Tiba bas ke-4 sampai, pun sama. Hangin dah satu badan, dah lah comm prob ngan Mr Gate n org2 sekeliling, dia tgk tiket I tak bagi naik jugak. Ok takpe, maybe route lain kut n mereka2 selain dr org line I dah start naik, still Mr Gate tak bagi my line naik lagi. Bas nak penuh n dah nak gerak, tetiba Mr Gate tgk tiket I lagi sekali trus koyakkan n suruh I naik bas. Semua ni berlaku sepantas kilat, punyalah tadi dia beria tak bagi naik, bas dah nak penuh br bg I naik. Utk org yg tak paham n tak reti cakap Korea ni nak maki pun dlm hati jelah kan, kalau tak mmg dah kena sepuk Mr Gate ni.

OK, naiklah, then guess what? Takde tmpt duduk. WTH???? From what I've read, it's gonna take about 1 hr to Gapyeong and with no seat, ohhhh boy so NONO. Dah lah driver kat sini memang horror tahap gaban. Before I can even turn to say to the driver I xde seat, bas pun dah selamat jalan, ya ampun, terjadilah satu lagi drama. Tekalah kat mana I duduk? Yang terbaik, ala2 tangga nak g seat belakang sekali celah2 kaki org tu. Memang kalau bas ni buat emergency brake, I org yg pertama akan terhumban ke depan. Aunty yg duduk kat atas tu sgt risau benar kalau I tergolek n dia mmg selalu pegang bahu atau minta I pegang mana available handle supaya tak tergolek. Baik tol aunty ni. Ok, dah separuh jalan tetiba budak ala2 duduk sebelah tegur and finally ada jugak org yg bleh ditanyakan btol ke bas yg I naik ni. Nasib baik bas betol, legaaa. Nama budak ni Meen.

Lepas 2 jam br smpi Gapyeong, thanks to the traffic kerana telah memendekkan masa aku nak meronda-ronda. Ok, smpi Gapyeong nak kena amik another bus or taxi. When I get off the bus, neither Nami-bus nor taxi is available and Meen's friend said that maybe I have to wait for 30mins or more untuk g sana. Ohhhh nooo nooo I do not dare to waste anymore of my precious time. Mau nak tertonggeng aku kalau tunggu lama lagi, dan tiba-tiba Meen's friend offer untuk hantar ke Gapyeong wharf. Tanpa pikir panjang, trus bersetuju (pikir2 balik, berani giler ar kan, tapi no choice beb)

Akhirnya berjaya menaiki ferry ke Nami Island. Pheuwww. Nami Island was beautiful tapi ramai gils org. After 2 hrs strolling the whole island, I've got to rush back to the wharf pasal nak kejar direct bus to Insadong (pasal sumpah aku takmo naik dah bas dr Gapyeong, struggle giler beb kang ntah apa2 plak jadi). Bas ke Insadong leh amik trus dr wharf tu, tp dia gerak kul 4pm so kena cepat2 takut tertinggal. Alhamdullilah sempat naik bas tu. Lega tak perlu tukar-tukar bas lagi.

Thought boleh sampai Insadong kul 5pm, tp jalan ya ampun jam bangat, so sampai sana dekat2 6.15pm dan diturunkan kat area mana ntah, jadi 2 kali tanya2 br dpt cari subway station. Kalau dah jumpa subway dah takde masalah. Then, went straight to Itaewon(again) for Iftar. After so much struggling and mind torturing, I think this is the best time to indulge in good food. Abis makan, trus balik hotel, mandi, solat and now I'm gonna go to sleep. Need to rejuvenate, esok nak jalan lagi. Where to? Nanti akan diceritakan. Doakanlah perjalanan kali ni lancar yer. Until I do, annyeong-hamsanika


Me@Nami: Special thanks to Miss-Trip :)

p/s: Gorgeous kan? I know...

Friday, August 21, 2009

Salam Ramadhan

source: www.gferro.com


Thursday, August 20, 2009

Annyeonghaseyo

As some of you may know, currently I away from my lovely hometown, family n friends for 3-week training in Seoul. 3 weeks babe, takdelah lama mana kan? hahaha Setakat ini semuanya bagus, the staff are so baik, memang baik bangatlah =)

Semalam selepas kerja, meronda-ronda Nam Dae Mun, tapi kebanyakkan kedai dah tutup. Tapi kuteruskan berjalan-jalan, buat spot kedai2 yang menarik senang untuk kunjungan akan datang. Selepas itu, berjalan terus ke MyeongDong another shopping town yang happening. Tapi jalan jelah, beli nanti-nantilah kuts. Setakat ini, selain dua tempat di atas, dah jugak berjaya melawat kawasan Itaewon dan Dong Dae Mun.

Kata my dear friend, kat sini mmg selamat kalau nak jalan sorang-sorang. Alhamdullilah setakat ni ok sahaja. Yang tak bestnya part nak bergambar je kalau sorang2 ni. Untuk episod berjalan seterusnya, kena jugak usung tripod yang telah menyebabkan berat bagasiku extra 2 kilo tu. Kalau tak, sah mmg xde gambar diri sendiri yang comel di Seoul, Soul of Asia ni. Mana boleh, rugi2...


Jadi ini dulu untuk jam ini. Will update more later k. Annyeonghi-gaseyo :)

Friday, August 7, 2009

Asia Essentials Soft Launch Party

Event: Asia Essentials Soft Launch Party
Venue: PJ8 Service Suites
Date: 25th July 2009

So here it goes...

~Luvly Us~







eee, apakah itu Hawa?


Ya ampun, seronok bangat tak tahan. Paling best jumpa Adam, Hannah n Sophie. Hurm, there will be another pot-lucking coming up this Saturday at rumah baru rakan kami. So, c ya!!!

p/s: Click here for more info on asiaessentials :)

Sunday, August 2, 2009

It's August peeps...

Nak update but honestly speaking, I have no idea on where to start... Inilah akibat tertangguh proses mengupdate, hey it's not my fault (blame it on the internet connection, same reason all over again). Ini ada yang buat ala2 entry si Hawa, macam menarik jugak, gabungkan saje sumer cerita dalam satu entry, good idea heh? hahaha taklah, aktivitas Julai adalah sangat menarik jadi akan saya updatekan satu persatu ye.

Btw, August is gonna be another interesting month. Reason being...

- Next week is my luvly sister convocation day, I'm very excited and can't wait for the family photo session (pasal baju saya sangat lawa tak tahan) and yes... she's turning 25 in couples of days (babe, puasalah so no big party this year ye)

- InsyaAllah kalau xde aral melintang, I'm going on 3-week training... ABROAD

- I'm all by myself AGAIN here in the office (i foresee chaotic-plus-miserable-life so peeps, jgn cari hal ngan i yer)

dan banyak lagilah aktivitinya... So gotta go now, will update later ya :D

Tuesday, July 14, 2009

Fer's Wedding

I know something is not right somewhere so I have to delete my previous entry and come out with this post. So here it goes, we went to Fer-bam-bam-bear-wedding last last Sunday. Lama bangat baru nak story mory, well it's not me the one yang malas, blame it on the home connection, mengs ntah apa-apa. Something teribbly bad happened on the way to Fer's house that caused us kelambatan maksima (kami ialah orang sangat punctual yer)... Tapi Fer kami stay sampai majlis habis tau, gils buat macam rumah sendiri tak ingat hahaha(bersama-sama Nanie n Arina)

so my dear friend Fer n Wifey, Congratulations!!!


The Newlyweds and Us





Friends

And the bestest among all...


Gorgeous Us- Me, Nanie and Arina. Luvly sangat kan?

Thursday, July 2, 2009

A little update...

I have been very-very busy for the past 3 weeks, and don't really have that much time to update the blog plus the network at home is bengong ntah apa2. So here is a long post of updates...

- From 12 -14 June mengikuti 'Program Pelayaran Familiarasi KD Perantau' in conjunction with the Ekspedisi Pelayaran Saintifik Perdana (EPSP09). So this time around, I cruised for 3 days to Pulau Perak, Kedah with navy's research vessel called KD Perantau. Alhamdullilah, the journey went smoothly and I had a really great time ;)

- Hari minggu selepas itu were filled with kain-hopping activity. Menemankan my sis sebenarnya, nak buat baju for her graduation day somewhere in August. Pheuwww, it is not an easy task, after strolling nearly 5 hrs along Jalan TAR and Jln Masjid India, finally we managed to get sumthing that is totally awesome/beautiful with a great price hehe.. balik memang puas hati :)

- Office: I have been working alone, yeap alone since 18 June 09 as my colleague, the one and only colleague went onboard KD Perantau for EPSP09 until 12 July 09. The workloads haishhhhh banyak bangat. Mana taknya membuat 4 orang punya kerja setiap hari, but Alhamdullilah I'm still alive with a healthy mind haha ( Eqeen, I think aktivitas petang kita+melihat orang2 'wow' did contibutes of keeping me sane kuts haha)

- My beloved grandpa aka TokWan passed away last Saturday. So I spend the whole weekend at kampung preparing tahlil and stuff. A very big shock to all of us as TokWan bukannya terlantar sakit ke apa, tetiba sahaja TokWan dah tiada. The fact is very hard to swallow, it is because my mom just got back from kampung on Friday and TokWan indeed is still very strong and didn't show any signs of poor health conditions. And this is why I'm so absolutely shocked by this news. Tapi my nenek yang paling sedih coz they just had breakfast together and 30 minutes later TokWan is no longer with us. If I were in my grandma shoes, tak tahulah macam mana I nak react. But Alhamdullilah, now semua macam dah ok sikit. Oh TokWan, I'm missing you already and semoga rohmu ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman. Al-Fatihah.

Ok, that is all for now, I'll post more entry later k... sayoonara!!

Tuesday, June 23, 2009

Twenties Girl


Horaayyy, to all Sophie Kinsella's fan out there, her new book Twenties Girl is gonna hit the stores on July 21st, 2009 (kat sini lambat sikit kuts, kui kui kui)

Being intoduced to Sophie's world by my dear friend Arina, (the one yang beria-ia bercerita pasal Confession of the Shopaholic sampai akhirnya saya tergoda untuk membaca), and after completing the first book, I'm completely hooked!!! To me, Sophie is one of the best chick-lit novelist in town and I have found all of her books enjoyable so far. Yeap when I say all, is all. Btol, punyalah sukee sampai I actually bought every novel by her hahaha You can read more about Twenties Girl here. Aiiiaiiaiiaii, Can't wait yaw ;)

p/s: Sangat berharap ada sambungan daripada Shopaholic & Baby...


Thursday, June 18, 2009

I Heart Line Dance!!!

So far I have attended 2 classes and hoooo boy, I'm loving it :) The first class that I went to, it was a total disaster, lintang pukang segala bagai but of course I do not give up... I bet within 3 months, I'm able to dance like a pro plus the bootylicious-super-sexy body that I'm gonna have, pasti bisa dicemburui oleh sekalian rakyat jelata (boleh jadi the next PCD member kuts wakakaka) Ok, will catch up later, I'm late for the LD class. See ya ;)



psst pssst: I think Miss-E is having a lovestuck. Hohoho, ke-gediks-an tahap maksima tak boley tahan btol.. Inilah akibat tak mahu percaya cakap pakar, sekarang rasakan hahahaha but that guy is soo cute... you go girl :)

Monday, June 8, 2009

Our Oceans, Our Responsibility


In 2008, the United Nations General Assembly decided that, as from 2009, 8 June would be designated by the United Nations as “World Oceans Day". So finally, it's official!!!

Basically, World Ocean Day is an opportunity every year to honor the world's ocean, celebrate the products the ocean provides, such as seafood, as well as marine life itself for aquariums, pets, and also a time to appreciate its own intrinsic value. The ocean also provides sea-lanes for international trade. Global pollution and over-consumption of fish have resulted in drastically dwindling population of the majority of species (source wikipedia).

Yet for too long, we has taken the world's ocean for granted. Jadi peliharalah keindahan, kebersihan laut/pantai dan juga kemakmuran biodiversitinya dan dengan itu, we can actually helps to save a healthy ocean for future generations. Happy World Oceans Day!!!

Saturday, June 6, 2009

Another wedding entry...

This time around it's Lomu Wedding Reception. So here are some photos from the majlis. Aduhaiiii, again I didn't manage to snap many photos though, whylarr eh? I bet it must be from the busy chit-chatting session, and kehadiran lambakan jurugambar seperti Hawa n Didi, so kita tunggu gambar dari mereka jelah yer :)

To Lomu n Wife, Congratulations!!!




Sa'eed: Hooo ummi, gorgeousnya Aunty Aini


Sophie: Sophie, Sophie


'Aatikah: Super Cute tak tahan


Hannah: She's lovely just like Aunty Aini


p/s: baik punya balun makan yang sedap, balik bantai tidoq lena... eh, psstt pssttt ada orang berjaya juga sampai wedding ni, tahniah to you too wakakkaakaakaa

psst psst kawan kita ada kereta baru, cool bangat kereta baru u bro. Anybody interested of buying this car plss let me know yer, bro ni boleh bg u harga obral

 
design by suckmylolly.com